Over mijMijn naam is Diana van der Mooren-Blanken. Zolang als ik mij kan herinneren wil ik al schrijfster worden. Het is er nooit van gekomen, tot nu. Nu ben ik serieus bezig met het schrijven van mijn eerste jeugdboek. Heel leuk, maar een stuk ingewikkelder dan ik had gedacht!

Op de middelbare school schreef ik al wel gedichten en hield ik dagboeken bij, maar echt een boek schrijven, nee, dat durfde ik niet. Tot nu dus. Na een studie filosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, starte ik mijn eigen filosofische praktijk (www.fpdb.nl), maar dat schrijven zat nog steeds in mijn hoofd. Ik begon aan een avonturenverhaal en stuurde dat heel enthousiast op naar verschillende uitgevers in het land. Om er toen achter te komen dat schrijven een vak apart is en het uitgeven van je boek niet zo gemakkelijk. Om meer te leren over hoe je een boek schrijft en ervaring op te doen ben ik de opleiding ‘Proza voor kinderen’ gaan volgen bij Scriptplus. Deze opleiding heb ik in april 2019 met goed gevolg afgerond.

Naast schrijven wandel ik veel met onze honden Skip en Bo (zie foto’s), speel ik toneel, fotografeer ik vogeltjes, kijk ik te veel tv (of eigenlijk Netflix), lees, zwem en sport ik graag.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Ik ben ook hier te vinden:

Linkedin

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087477727485

Facebook filosofische praktijk

Instagram: naturephotosdiana

© 2024 Diana Blanken . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.